Medische Infrarood Thermometer met LCD Display

€12,10 €6,09
Artikelcode 1x Thermometer Jumper FR202
De voorhoofdthermometer is een handige en betrouwbare oplossing om iemands temperatuur te meten. Hij werkt snel, gemakkelijk en erg prettig: je kunt er zelfs iemands temperatuur mee meten terwijl die persoon slaapt, of buiten kennis is.
Levertijd: Voor 23:30 besteld, dezelfde werkdag nog verzonden!

De voorhoofdthermometer is een handige en betrouwbare oplossing om iemands temperatuur te meten. Hij werkt snel, gemakkelijk en erg prettig: je kunt er zelfs iemands temperatuur mee meten terwijl die persoon slaapt, of buiten kennis is. De betrouwbaarheid van een voorhoofdthermometer is goed en hij is hygiënischer dan de oorthermometer, waardoor de voorhoofdthermometer ook erg geschikt is voor de zorg.

Voor wie is de voorhoofdthermometer?

Voor als je iemands temperatuur wil opmeten, bijvoorbeeld wanneer die persoon ziek is.

Hoe werkt een voorhoofdthermometer?

Een voorhoofdthermometer werkt op dezelfde manier als een oorthermometer: hij meet de lichaamstemperatuur door middel van infraroodstraling. Hoe meer infraroodstraling ergens vanaf komt, hoe warmer het is. Je plaatst de thermometer tegen het voorhoofd en binnen enkele seconden verschijnt de temperatuur op het scherm. Meer dan 38 graden? Dan heeft iemand koorts.
Bij sommige voorhoofdthermometers hoef je de thermometer niet eens tegen het hoofd te houden, maar meet je al vanaf een kleine afstand de temperatuur. Lees vooraf altijd goed de gebruiksaanwijzing om te weten hoe jouw thermometer werkt.

Koorts meten met een voorhoofdthermometer is net zo betrouwbaar als reguliere thermometers. Ook de thermometers waarbij je de huid niet aanraakt zijn heel nauwkeurig. Dit maakt dat de voorhoofdthermometer de meest hygiënische manier is om iemands temperatuur op te nemen, waardoor dit type thermometer uitermate geschikt is voor ziekenhuizen en andere zorginstellingen. De voorhoofdthermometer is praktisch, veilig, geschikt voor alle leeftijden en het allerbelangrijkste: hij beperkt het doorgeven van infecties tot een absoluut minimum.

Functies:
- Hoge nauwkeurigheid met de meest geavanceerde infrarood-temperatuursensor.
- Automatische temperatuurkalibratie.
- Koortsalarm met audio en visuele indicatie.
- Schakel de temperatuureenheid tussen ° C en ° F.
- Automatische uitschakeling binnen 30 seconden.

Hoe te meten:
Richt de temperatuursonde op het midden van het voorhoofd of het objectoppervlak met een afstand van 0,5-2,0 inch (1-5 cm), druk kort op de meetknop, wordt de temperatuur direct op het scherm weergegeven.

Specificatie:
Productmodel: JPD-FR200
Nauwkeurigheid: ± 0,3 ° C (± 0,6 ° F)
Voeding: 2 × AAA-batterijen < br> Meetbereik object: 0 ° C ~ 100 ° C (32,0 ° F ~ 212,0 ° F)
Meetbereik voorhoofd: 0 ° C ~ 100 ° C (32,0 ° F ~ 212,0 ° F)

Pakket:
1 × FR200 infraroodthermometer
1 × Soft Pouch
1 × Gebruikershandleiding

Opmerking:
Normale lichaamstemperatuur varieert van persoon tot persoon. Door de temperatuur van een persoon consistent te volgen, kunt u bepalen of er koorts aanwezig is.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen