LED Verlicht Herbruikbaar Masker - Grijs

€15,00 €7,50
Het masker kan in 7 kleuren shinen en word met een schakelaar naar 11 knipperende standen gezet. Een echt spektakel voor jou en je omgeving! Je kan het weer gemakkelijk uit zetten. Met PM2.5 Filter
Toevoegen aan winkelwagen
Levertijd: Levertijd 5-7 werkdagen

Gewone mondkapjes saai? Met dit lichtgevende LED mondmasker val jij zeker op! Gaaf voor Halloween of in het donker. Het masker is herbruikbaar en filtert tot 99% van alle niet op olie gebaseerde deeltjes uit de lucht door een PM2.5 filter. Door de mini LED lampjes en het speciale fiber-stof geeft dit lichtgevende mondkapje wel 7 verschillende kleuren licht! Gemakkelijk te bedienen met het regelaar knopje, waar ook de batterij in verstopt zit.

 

Specificaties:

  • Snel oplaadbaar via bijgeleverde USB kabel. In 2 uur opgeladen, en kan dan 8 uur lang branden.
  • Gemakkelijk schoon te maken. Met hygiëne doekjes of desinfectie middel schoon te maken. Dit mondmasker kan niet in de wasmachine of wasdroger!
  • Prettige pasvorm voor mannen en vrouwen. Het masker valt door de ronde vorm goed over je mond en neus. De elastieken bandjes zorgen dat het masker bijna iedereen past. Voor mannen en vrouwen! Afmetingen van het masker zijn 20cm x 18cm.
  • Verbeterde bescherming. Onze maskers bieden verbeterde bescherming door 99% van de niet op olie gebaseerde deeltjes in de lucht te blokkeren. Bescherm tegen niet-giftige stoffen, pollen, poeders, smog, en andere irriterende stoffen.
  • Inclusief PM2.5 filter. Het masker wordt geleverd inclusief actief koolfilter PM2.5 filter en USB oplaad kabel.

 

 

 
Hoe zet ik het masker veilig op?
Voordat je het masker uit de verpakking haalt, is het van belang om je handen goed te wassen. Haal vervolgens het masker uit de verpakking en zorg dat je alleen de buitenkant van het masker aanraakt. Zet het masker over je mond en neus en bevestig de elastieken achter je oor. Pas de elastieken aan en zorg ervoor dat je een "seal" krijgt rondom je gehele zicht (en er dus geen ruimte is). Druk de metalen strip bij de neus aan om zo het masker goed af te sluiten. Test of het masker goed is afgesloten door 3 keer hard uit te ademen in het mondkapje. Als je lucht bij je neus weg voelt glippen kun je de neusstrip aanpassen en kijken of het beter is afgesloten. Raak zo min mogelijk het kapje aan tijdens het dragen. 
 
 
Hoe verwijder ik het masker veilig van mijn gezicht?
Om het masker te verwijderen moet je ervoor zorgen om niet het masker aan te raken. Deze kan namelijk besmet zijn. Raak alleen de elastieken aan en verwijder het masker ook door alleen de elastieken van je hoofd te halen. Wanneer het masker van je hoofd is verwijderd, moet je deze op een daarvoor aangewezen plek leggen. Bijvoorbeeld op een vuilniszak naast de deur, waar je het masker verder ook niet aan raakt. 
 
Hoe vaak mag ik het mondkapje gebruiken?
Deze mondkapjes zijn herbruikbaar en werken doormiddel van PM 2.5 filters. Deze moet je voor gebruik in het masker plaatsen en iedere filter kan zo'n 40-60 uur gebruikt worden. Je zal totaal 2 filters ontvangen.
 
Er wordt natuurlijk aangeraden om zo min mogelijk naar buiten te gaan tijdens de uitbraak van het virus. Helaas is dit toch vaak niet helemaal te doen. Het is dan ook verstandig om meer dan één mondkapje te kopen wanneer je toch van plan bent om naar buiten te gaan. Daarnaast raden wij ook aan om dit masker te dragen in combinatie met een spatbril en medische handschoenen, voor optimale bescherming.
 
Zit er een verschil in de pasvorm van de maskers?
Er zit een verschil in de pasvorm van deze maskers. De maskers kunnen opvouwbaar zijn of kunnen cup-vormig zijn. In onze webshop zijn beide maskers te vinden. Dit masker en de 3M 9332 masker is een opvouwbaar masker en de 3M 8210 of het INXS is een cup-vormig masker. Het is van belang om goed te kijken welk soort masker jij hebt, zodat het masker goed kan worden gedragen.
 
 
 
Voor meer informatie over het virus, het dragen van mondkapjes en de specificaties van onze mondkapjes klik dan hier. U kunt ons altijd bereiken op [email protected]
 
Let op: in verband met hygiene redenen kan je de mondkapjes alleen retourneren als ze niet uit de plastic verpakking gehaald zijn en dus ook niet gebruikt zijn. 
0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen