Hygiëne Hand Tool

€1,51 €0,75
Artikelcode 1x Hygiene Handle
Met deze super handige Hygiëne Hand Tool hoef je nooit meer bacterie volle dingen aan te raken, zoals deurklinken, liftknopjes of touch screens van bijvoorbeeld een pin automaat.
Levertijd: Voor 23:30 besteld, dezelfde werkdag nog verzonden!

Met deze super handige Hygiëne Hand Tool hoef je nooit meer bacterie volle dingen aan te raken, zoals deurklinken, liftknopjes of touch screens van bijvoorbeeld een pin automaat.

De Neymo Hygiëne Hand Tool is gemaakt van metaal messing, wat anti-bacterieel is. Waar de gemiddelde virus bacteriën soms wel dagenlang op bijvoorbeeld karton en plastic kunnen blijven hangen, is dit bij metaal messing maar 3 uur. Hierdoor verspreid je niet alleen minder bacteriën, maar je komt er ook veel minder mee in aanraking!

Deze hand tool gaat oneindig lang mee, kan je gemakkelijk aan je sleutelbos hangen, heeft een compact formaat en weegt maar 32 gram. 

Specificaties

  • Kleur is zwart
  • Verpakt per 1 stuk
  • Gemaakt van metaal messing
  • Herbruikbaar en makkelijk schoon te maken
  • Afmetingen: 7.6cm bij 3cm

 

Waarom heb ik de Neymo Hygiëne Hand Tool nodig?

Gewoonlijk denken veel mensen niet na over wat ze allemaal aanraken op een dag en hoeveel andere mensen dat ook doen. Maar als je dit wel doet, besef je al snel dat er honderden (al dan niet meer) mensen dezelfde dingen aanraken. Het knopje van de lift in je appartementen gebouw, het pinautomaat bij de Albert Heijn en de deur van jouw favoriete restaurant. In tijden van deze pandemie is het natuurlijk het beste om binnen te blijven, maar als je naar buiten moet, kan je het beste ervoor zorgen dat je zo min mogelijk kans maakt om besmet te woorden. En dus ook zo min mogelijk dingen aanraakt! 

Met de Neymo Hygiëne Hand Tool zorg je ervoor dat je veel minder in direct contact komt met mogelijk besmette oppervlakten. En is dat niet iets dat iedereen wil? 

Waarvoor kan ik de Neymo Hygiëne Hand Tool gebruiken?

Voor een hele boel dingen waar je normaal je vingers voor gebruikt! Wat dacht je van het indrukken van lift knopjes? Het intoetsen van je pincode? Het schrijven van je handtekening op een touch screen? Het openen van een deur? 

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen