Herbruikbaar Wasbaar Masker

€3,99
Artikelcode 1x Neymo
Onze maskers bieden verbeterde bescherming door 99% niet op olie gebaseerde deeltjes in de lucht te blokkeren.
 • Bestel 5 voor €3,59 per stuk en bespaar 10%
 • Bestel 10 voor €3,19 per stuk en bespaar 20%
 • Bestel 25 voor €2,99 per stuk en bespaar 25%
 • Bestel 50 voor €2,79 per stuk en bespaar 30%
In winkelwagen
Levertijd: Voor 23:30 besteld, dezelfde werkdag nog verzonden!

Wij hebben de maskers met zowel een witte als een zwarte valve (zie foto's). Deze worden willekeurig opgestuurd. Het masker zelf is zwart.

Specificaties:

 • MULTIFUNCTIONEEL: Neymo maskers zijn perfect voor schilders, gazononderhoud / landschapsarchitecten, gipsplaatinstallateurs, elektriciens, loodgieters, machinisten, reizigers en meer!
 • VERBETERDE BESCHERMING: Onze maskers bieden verbeterde bescherming door 99% niet op olie gebaseerde deeltjes in de lucht te blokkeren. Bescherm uzelf tegen niet-giftig stof, pollen, poeders, smog, en andere irriterende stoffen in de lucht.
 • FLEXIBEL UNISEX-ONTWERP: dit model is ontworpen om zich aan te passen aan het nasale type van elke persoon om het maskerafdichtingseffect te vergroten en het beslaan van de bril te voorkomen. Elk masker past op het gezicht van zowel mannen als vrouwen, ongeacht de gezichtsstructuur.
 • ADEMEND MATERIAAL: gemaakt van zacht katoen van hoge kwaliteit, zijn Neymo-maskers gemakkelijk te ademen en kunnen ze worden gewassen en hergebruikt. De actieve koolfilters blokkeren tot 99% van de luchtvervuiling inclusief PM2.5.
 • EXTRA FILTERS: Je zal totaal 1 filter ontvangen, helemaal gratis! 
 
Hoe zet ik het masker veilig op?
Voordat je het masker uit de verpakking haalt, is het van belang om je handen goed te wassen. Haal vervolgens het masker uit de verpakking en zorg dat je alleen de buitenkant van het masker aanraakt. Zet het masker over je mond en neus en bevestig de elastieken achter je oor. Pas de elastieken aan en zorg ervoor dat je een "seal" krijgt rondom je gehele zicht (en er dus geen ruimte is). Druk de metalen strip bij de neus aan om zo het masker goed af te sluiten. Test of het masker goed is afgesloten door 3 keer hard uit te ademen in het mondkapje. Als je lucht bij je neus weg voelt glippen kun je de neusstrip aanpassen en kijken of het beter is afgesloten. Raak zo min mogelijk het kapje aan tijdens het dragen. 
 
Hoe verwijder ik het masker veilig van mijn gezicht?
Om het masker te verwijderen moet je ervoor zorgen om niet het masker aan te raken. Deze kan namelijk besmet zijn. Raak alleen de elastieken aan en verwijder het masker ook door alleen de elastieken van je hoofd te halen. Wanneer het masker van je hoofd is verwijderd, moet je deze op een daarvoor aangewezen plek leggen. Bijvoorbeeld op een vuilniszak naast de deur, waar je het masker verder ook niet aan raakt. 
 
Hoe was ik het masker?
Je kan het masker in de wasmachine wassen op maximaal 80 graden.
 1. Was eerst goed je handen
 2. Verwijder de filter. Indien gebruikt voor 40-60 uur, gooi deze weg.
 3. Gooi het masker in de wasmachine met wasmiddel
 4. Was je handen grondig na het aanraken van het masker
 5. Laat het masker in de lucht (of buiten) drogen.
 6. Indien droog, plaats de filter er weer terug in
 
Hoe vaak mag ik het mondkapje gebruiken?
Deze mondkapjes zijn herbruikbaar en werken doormiddel van PM 2.5 filters. Deze moet je voor gebruik in het masker plaatsen en iedere filter kan zo'n 40-60 uur gebruikt worden. Je zal totaal 1 filter ontvangen.
 
Er wordt natuurlijk aangeraden om zo min mogelijk naar buiten te gaan tijdens de uitbraak van het virus. Helaas is dit toch vaak niet helemaal te doen. Het is dan ook verstandig om meer dan één mondkapje te kopen wanneer je toch van plan bent om naar buiten te gaan. Daarnaast raden wij ook aan om dit masker te dragen in combinatie met een spatbril en medische handschoenen, voor optimale bescherming.
 
Zit er een verschil in de pasvorm?
Er zit een verschil in de pasvorm van deze maskers. De maskers kunnen opvouwbaar zijn of kunnen cup-vormig zijn. In onze webshop zijn beide maskers te vinden. Dit masker en de 3M 9332 masker is een opvouwbaar masker en de 3M 8210 of het INXS is een cup-vormig masker. Het is van belang om goed te kijken welk soort masker jij hebt, zodat het masker goed kan worden gedragen.
 
 
 
Voor meer informatie over het virus, het dragen van mondkapjes en de specificaties van onze mondkapjes klik dan hier. U kunt ons altijd bereiken op [email protected]
 
Let op: in verband met hygiene redenen kan je de mondkapjes alleen retourneren als ze niet uit de plastic verpakking gehaald zijn en dus ook niet gebruikt zijn. 
7 reviews

4,9 sterren gebaseerd op 7 beoordelingen

c
08 May 2020
Cindy
Zeer fijne stof, en binnen 24 uur in huis!
m
25 Apr 2020
Maike Bretschneider
De maskers werden binnen een kleine week naar België geleverd.
Het is wel te zeggen dat de geur bij het uitpakken toch wel zo kunstmatig was dat ik ze eerst heb moeten wassen.
Bij een van de maskers zat een kleine fout in, hier werd door de klantenservice zeer snel gereageerd en een goede oplossing voor gevonden.
De comfort door de filter en het ventiel is een wereld van verschil tegenover een zelfgemaakte masker.
Bovendien geeft dit type masker ook een veel veiliger gevoel op drukke plaatsen waar het niet altijd zeker is dat iedereen de afstand regeling volgt.
Ik ben heel content.
Ook de prijs lijkt me niet te hoog vergeleken met andere sites die duidelijk meer vragen voor vergelijkbare maskers.
Voor mensen die een bril dragen zal het fantastische zijn als deze maskers ook met een elastiek achter de nek en het hoofd aangeboden zouden worden. Ik ga de mijne nog dusdanig upgraden.
De service hier en de prijs kwaliteitsverhoging hier zijn werkelijk uitstekend.
p
12 Apr 2020
Patricia
Deze maskers zijn zachter dan die ik normaal heb. Zoals andere zeiden wel duur
s
05 Apr 2020
Sajib
prijs is aan de hoge kant
s
04 Apr 2020
Stijn
thx
w
04 Apr 2020
Willem R.
Goede maskers.
l
02 Apr 2020
Lau
Maskers waren snel binnen, wist eerst niet zeker of ik moest bestellen maar blij dat ik het gedaan heb. Zitten lekker